Antena Căutare

Peste 1.000 de apeluri la 112 din cauza caniculei!

La asemenea temperaturi nu e de mirare ca au reaparut victimele. Este cel de-al treilea val de canicula care ne loveste in aceasta vara. Doar in Capitala, in ultimele 24 de ore, 10 oameni s-au prabusit pur si simplu in strada. In total, peste 1.000 de bucuresteni au cerut ajutorul medicilor de pe ambulanta. E o crestere foarte mare a numarului de solicitari, spun specialistii. Practic, intr-o zi, au fost mai multe apeluri decat intr-o saptamana intreaga a lunii trecute.

Ce puteti face pentru a suporta mai usor canicula? Beti cat mai multa apa, este unul dintre sfaturile medicilor. Iar bucurestenii par sa-l urmeze. Sunt deja cozi in Capitala pentru apa. Fie ca vorbim despre cismele, fie ca vorbim despre supermarket-uri.

Medicii sustin ca deshidratarea, mai ales in asemenea perioade, este principalul inamic. De aici si numarul mare de apeluri la Ambulanta. De asemenea, cardiacii sunt sfatuiti sa evite deplasarile.

Vezi PROGNOZA METEO pentru urmatoarele doua saptamani!

foto: Intact Images

Mircea Badea: Florica Lavric a primit prima transa de bani, 15.000 de euro. Campania umanitara continua!... UPDATE! Trei trenuri in flacari langa Gara de Nord din Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x