Antena Căutare

Cu ce se ocupă fosta iubită a lui Vlad Pascu în timp ce tânărul este în arest

Rebecca Lăzărescu și Vlad Pascu erau de nedespărțit înainte de accidentul produs de tânăr în care și-au pierdut viața Roberta și Sebi.

colaj rebecca lăzărescu, iubita lui vlad pascu, rebecca arătând o cutie cu medicamente și rebecca și vlad pascu
Rebecca Lăzărescu are un nou loc de muncă | Youtube

Vlad Pascu a ajuns în toată presa autohtonă după ce, aflându-se la volan sub influența alcoolului și substanțelor interzise în vara anului trecut, i-a ucis pe Roberta și Sebi în localitatea 2 Mai.

Cine este Rebecca Lăzărescu și ce legătură are cu dosarul în care este implicat Vlad Pascu

La momentul respectiv, Vlad avea o relație cu Rebecca Lăzărescu. Cei doi apăreau frecvent împreună chiar și pe rețelele de socializare. În multe clipuri ei erau surprinși la petreceri și sub influența substanțelor interzise.

Citește și: Cine este Maru, prietenul lui Vlad Pascu. Tânărul a jefuit un spital în căutare de droguri și s-a filmat în timpul faptei

Rebecca a mărturisit pentru urmăritorii săi în repetate rânduri că este „oxicomană”. Vlad, Rebecca și Maru - Rareș Ion Tudor -, cel care procura substanțele interzise pentru întregul grup, se afișau pe rețelele de socializare fără se le pese de lege.

Rebecca Lăzărescu a fost audiată în cazul accidentului din 2 Mai. Aceasta a dezvăluit la vremea respectivă faptul că în casa în care locuia Vlad Pascu se organizau petreceri la care se consumau substanțe interzise.

„În acele împrejurări, Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă şi o pastilă de metamfetamină. (...) Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai multă oxicodonă, nu ştiu cam câte pastile, dar toţi am prizat de acolo. De altfel, toate foliile care apar în videoclip sunt folii de oxicodonă de 80 Mg, pe care el le desfăcea, le pisa şi ni le punea la dispoziţie să le prizăm”, a spus tânăra pentru DIICOT.

Citește și: Decizia CSM în legătură cu judecătoarea din cazul 2 Mai. Ce se întâmplă cu Ancuța Ioana Popoviciu

„După ce ne-am drogat în acest mod, ne-am plimbat cu Buggy Car-ul în zona Tipografilor şi ne-am urcat cu maşina pe linia ferată din zona Universităţii Româno-Americane. Cu această ocazie, m-am julit foarte tare la genunchi, aşa încât, când a trebuit să merg de Paşte la bunicii mei, la Urziceni, nu am putut urca cele patru etaje de la bloc”, a adaugat aceasta.

Rebecca Lăzărescu a fost un martor-cheie la începutul procesului. Aceasta a dezvăluit lucuri importante, care au dus la construirea unui caz puternic împotriva familiei Pascu.

Citește și: Tatăl lui Sebastian Olariu, băiatul ucis de Vlad Pascu, luat cu ambulanța de la manifestul din Piața Victoriei

Mama lui Vlad Pascu a încercat în repetate rânduri să o împiedice pe Rebecca să dea declarații pentru DIICOT. Miruna Pascu a amenințat-o și a șantajat-o cu materiale compromițătoare pentru a o reduce la tăcere. Cu toate acestea, Rebecca a spus adevărul autorităților. Vlad Pascu este încă în arest preventiv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu ce se ocupă fosta iubită a lui Vlad Pascu în timp ce tânărul este în arest

După arestarea tânărului, Rebecca a decis să se lase pe mâna medicilor esteticieni, potrivit unei surse. Ea a avut diverse intervenții la față, dar și la sâni.

Acest lucru a ajutat-o să-și găsească un loc de muncă într-un studio de videochat din București. Aceasta este cunoscută ca Emily Haze și nu are niciun fel de inhibiții când vine vorba să-și câștige traiul. Ea apare sumar îmbrăcată în fața camerei de luat vederi. Ea a renunțat la haine și incită imaginația urmăritorilor.

Pentru imagini puteți accesa această sursă.

Slujbe de Paște 2024. Programul slujbelor în fiecare zi din Săptămâna Luminată... Cât costă 1 kilogram de nucă pe piață înainte de sărbătorile Pascale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x