Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Pentru Dorin Daniel mariajul e o glumă. Delia: „S-a pupat cu Lizi? (...) Votez cu sufletul”

Dorin Daniel lucrează în marketing, însă în timpul liber jonglează cu actoria.

colaj dorin daniel pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

„Puteai să fii nașul meu”, îi spune Emi în culise concurentului.

Dorin Daniel, explică Cuza, a avut în trecut un rol cu Lizi Natanticu. După această dezvăluire, concurentul mărturisește că se teme de Cosmin Natanticu.

Citește și: Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni

iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Pentru Dorin Daniel mariajul e o glumă. Delia: „S-a pupat cu Lizi? (...) Votez cu sufletul”

Dorin Daniel își bazează numărul de stand-up comedy pe relația dintre doi oameni căsătoriți: „Te apuci de stand-up sau divorțezi.”

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Karenna a fost cucerită de Cosmin Natanticu: „Eu muncesc și tu te distrezi”

Dorin Daniel, jurizare în ediția din 28 aprilie 2024 la iUmor

„De ce această abordare colegial-umilă? Ți-e teamă?” întreabă Cheloo.

„Nu, că eu-s divorțat”, răspunde concurentul.

„Dacă ești divorțat, numărul este cu atât mai slab, pentru că trebuie să pui toată ura născută din suferință”, completează juratul.

„Sit nevoia să intervin”, spune Cătălin Bordea. „E cazul să popularizăm băieții buni!”

„Ne cunoaștem noi?” îl întreabă Cosmin Natanticu, după ce i se spune în cască despre rolul interpretat alături de Lizi.

„S-a pupat cu Lizi?” întreabă Delia.

„Tu ești nenorocit, mă?” îl trage la răspundere Cătălin Bordea, ducându-se lângă el pe scenă.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Jan Holban vine cu un text nișat care ațâță juriul. Delia:„Putea să fie puțin mai dinamică”

„E băiat bun”, spune Cosmin Natanticu.

„Dislike la toată lumea. Ieși afară”, îi cere Bordea supărat. „Ăsta-i un nenorocit colantat în sfânt.”

„Eu votez cu sufletul”, spune Delia hotărâtă.

Astfel, Dorin Daniel a primit trei like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, și un dislike, de la Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Norocel nu a tras lozul norocos. Cheloo: „Nu-mi vine să cred că vorbesc cu un sac de gunoi.”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Andrei Fabian Stoica, manifest muzical. Cosmin Natanticu: „Dezamăgire totală”

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Vlad Panțuroiu, roast microbist. Cum îl cucerește pe Cosmin Natanticu... iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Diana Ionescu are ceva de spus la adresa bărbaților. Bordea: „Nu s-a râs, mai mult s-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x