Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13

„Lovitură” grea pentru chef Orlando Zaharia în ediția 22 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur din echipa verde, a fost eliminat cu o farfurie de doar 8 puncte.

colaj foto cu chefii si irina fodor si poza cu concurentii la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia a fost eliminat | Antena 1

Telespectatorii au avut parte de un duel senzațional între echipa verde, echipa roz și echipa galbenă în ediția 22 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 7 mai 2024. Tema probei individuale nu a fost deloc ușoară, lucru care i-a pus în dificultate până și pe cei cu o experiență vastă în artele culinare.

Chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner, chef Richard Abou Zaki și chef Ștefan Popescu au analizat în amănunt gustul, tehnica și plating-ul preparatelor de la degustare. Unele farfurii au reușit să-i impresioneze pe chefi în timp ce altele nu au făcut nimic altceva decât să-i dezamăgească.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner

Tensiunea și emoțiile au atins cote maxime la eliminare. Varză, Alexandru Săbădeanu și Mario Mădălin Dumitru au rămas în fața chefilor, așteptând verdictul final al Irinei Fodor. Jurații au avut parte și de surprize la care nici nu se așteptau.

„Ne fac de rușine!”, a spus chef Alexandru Sautner, vizibil supărat și dezamăgit.

Toți au făcut ochii mari când au aflat că Varză se întoarce în bucătăria show-ului culinar cu 11 puncte, rămânând în pericol de eliminare cele două cuțite de aur din echipa verde și echipa galbenă.

Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui chef Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13 Chefi la cuțite, în ediția 22 de pe 7 mai 2024. Cum a reacționat juratul

După o discuție aprinsă între chef Richard Abou Zaki și Mario Mădălin Dumitru despre preparatul concurentului, Irina Fodor a dat vestea că Alexandru Săbădeanu este eliminat din sezonul 13 Chefi la cuțite în ediția 22 de pe 7 mai 2024.

Cuțitul de aur al lui chef Orlando Zaharia pleacă acasă cu doar 8 puncte. Juratului nu i-a venit să creadă că rămâne fără concurent: „A căzut cerul pe mine, sincer! Nu mă așteptam la așa ceva”.

„O rață negătită este fatală! Era crudă, omule! Greșeală imensă peste care nu ai cum să treci. Dacă ție îți pare rău, mie crezi că nu-mi pare?! Pot să spun că e cea mai bună farfurie pe care ai făcut-o tu...”, a mai adăugat chef Orlando Zaharia.

„Îmi pare rău că v-am dezamăgit! Nu am ieșit din zona de confort și am fost blocat! Nu puteam să lucrez cum lucrez eu la restaurant”, i-a zis concurentul.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce concurent a primit punctajul maxim după duel. Surpriză de proporții pentru toți cei prezenți

„Băi, piciule! M-ai omorât! Mă gândesc și la tine, dar și la noi! Mor de ciudă! La ce o să se gândească cei din echipa mea când o să afle că a plecat cuțitul de aur?! Îmi pare rău, Alex!”, a mai mărturisit chef Orlando Zaharia.

„E terminat chef! Pare supărat”, a evidențiat Alexandra din echipa verde.

„Îmi pare super rău pentru că nu a reușit să demonstreze nimic! Să arate că are valoare, dar nu...”, a mai dezvăluit și Adnana din echipa roz.

„A fost o experiență faină. Am cunoscut oameni mișto, am învățat super multe lucruri pe care nu le cunoșteam”, a mai povestit Alexandru Săbădeanu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandra Veber a cedat și nu și-a mai putut stăpâni reacțiile, la aflarea notelor. Ce a ur... Chefi la cuțite, lider de audiență. Diseară, ritmul de la bancurile de lucru, dat peste cap de o amuletă năucitoare. Ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x